ΕΣΠΑ
e banner  banners
e banner  banners

Blog

Αγγλικά – Ορολογία στον Τουρισμό, το Εμπόριο και την Εστίαση

Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις των Αγγλικών και να καλύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται και απαιτούνται στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Το λεξιλόγιο και η θεματολογία των μαθημάτων συνδέεται άμεσα με το επαγγελματικό περιβάλλον των εκπαιδευομένων

  • Μέθοδος εκπαίδευσης: εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση
  • Διάρκεια: 20 ώρες (2 μήνες)

Γιατί να μας επιλέξετε;

Συνεχείς Ενάρξεις Τμημάτων! Επίλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σου πρόγραμμα, με καθημερινά μαθήματα (πρωινά ή απογευματινά).

 Άριστη Προετοιμασία! 

Σύγχρονη εκπαίδευση από την ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ, μέσω φιλικής πλατφόρμας e-learning.

Απόκτησε τις γνώσεις που χρειάζεσαι & βγες στην αγορά εργασίας με προβάδισμα!

  • Οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού: ξενοδοχοϋπαλλήλοι, εστιάτορες, εργαζόμενοι τουριστικών πρακτορείων και γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς θα πρέπει να αναβαθμίσουν και να βελτιώσεις τις προσφερόμενες υπηρεσίας. Σημαντικός παράγοντας σε αυτή την προσπάθεια είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας με έμφαση στον Τουρισμό. να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να ανταποκριθούν οι ίδιοι στις απαιτήσεις της αγοράς. Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους στον τομέα του τουρισμού. Το σεμινάριο Tourism English απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν εργασία στον τουριστικό κλάδο και σε αυτούς που θέλουν να ταξιδεύουν και δε γνωρίζουν βασικούς όρους επικοινωνίας σε ένα ταξίδι.
  • Απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή αναζητούν εργασία στο χώρο της εστίασης (εστιατόριο, καφέ ή μπαρ) και επιθυμούν να μάθουν  συνηθισμένους αγγλικούς όρους και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται  που χρησιμοποιούνται γενικά στον τομέα της εστίασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να μιλάτε καλύτερα αγγλικά και να χρησιμοποιείτε το σωστό λεξιλόγιο. Στόχος είναι η επιτυχημένη επικοινωνία: χαιρετισμός πελατών, λήψη παραγγελιών, παροχή και απάντηση σε οδηγίες, ανταλλαγή πληροφοριών, αντιμετώπιση προβλημάτων  κ.λπ.

Απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή αναζητούν εργασία στο χώρο του εμπορίου και επιθυμούν να μάθουν συνηθισμένους αγγλικούς όρους και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται γενικά στον τομέα του εμπορίου.

Πάτρα: Παντανάσσης 4, τηλ. 2610701392, patra@ergasiakek.gr
Αμαλιάδα: Ιπποκράτους 16, τηλ. 2622023601, grammatia@ergasiakek.gr
Πύργος: Κουντουριώτη 3, τηλ. 2621400306, 2621021988, pyrgos@ergasiakek.gr
Κατερίνη: Κίτρους 41, τηλ.  2351023481, 2351235124, katerini@ergasiakek.gr
Ιωάννινα: Μαρίκας Κοτοπούλη 68, τηλ. 2651071772, ioannina@ergasiakek.gr
Αθήνα: Γεννηματά 7, Αμπελόκηποι – Στάση Metro Πανόρμου, τηλ.  2102602638, athina@ergasiakek.gr