Σε νέα διακρατική συνάντηση η Εργασία Εκπαιδευτική Α.Ε.

Σε νέα διακρατική συνάντηση η Εργασία Εκπαιδευτική Α.Ε.

  • Posted by admin
  • On 20 Ιουλίου 2018
  • 0 Comments

Συνεχίζονται οι διεθνείς συνεργασίες και οι δράσεις εξωστρέφειας για την Εργασία Εκπαιδευτική Α.Ε. (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Euroteam Α.Ε.). Η εταιρεία συμμετείχε με δυο Στελέχη της στη διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου Towards No Drug Abuse που πραγματοποιήθηκε στην Μπράγκα της Πορτογαλίας από τις 08 έως τις 14 Ιουλίου 2018 από τον Πορτογαλικό Ερυθρό Σταυρό.
Σκοπός της Συνάντησης ήταν η ανταλλαγή εμπειριών, εργαλείων και Καλών Πρακτικών για την πρόληψη των ναρκωτικών και η Εργασία Εκπαιδευτική παρουσίασε δράσεις και παραδείγματα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, που αφορούν την ένταξη των πρώην εξαρτημένων ατόμων στην αγορά εργασίας.
Στην συνέχεια του έργου οι εταίροι θα οργανώσουν δραστηριότητες σε κάθε χώρα ώστε να αναλύσουν, να αξιολογήσουν και να προσαρμόσουν τις Καλές Πρακτικές που επιλέχθηκαν και να δημιουργήσουν ένα χρήσιμο Εγχειρίδιο, βασιζόμενοι στις διαφορετικές μεθοδολογίες, πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών από τους νέους και της κοινωνικής και εργασιακής τους ένταξης.

Συντονιστής του έργου είναι το Gruppo Maranathà – Onlus από την Ιταλία ενώ εκτός του Εργασία Εκπαιδευτική Α.Ε. συμμετέχουν και εταίροι από τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του έργου και του Εργασία Εκπαιδευτική στο Facebook TowardsNoDrugAbuse και Εργασία Εκπαιδευτική αντίστοιχα και την ιστοσελίδα του Εργασία Εκπαιδευτική https://www.ergasiakek.gr/en/.

Το Έργο “Towards No Drug Abuse” συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

0 Comments

EnglishGreek